Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΕΕ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ






Με κάθε επισημότητα και Κυβερνητικές τυμπανοκρουσίες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου από τον Υφυπουργό παιδείας και θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο στις 14/05/2008. Ο Δήμαρχος Σιδηροκάστρου Αθανάσιος Σπάσης, είχε μάλιστα, χαρακτηρίσει το νέο σχολείο ως η «Ναυαρχίδα των εκπαιδευτηρίων του Σιδηροκάστρου».
Ο κ.Λυκουρέντζος, ενώπιων όλων, είχε ανακοινώσει πως θα μεσολαβήσει για να πραγματοποιηθεί το συντομότερο ο δρόμος πρόσβασης στο ΕΠΑΛ, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι μαθητές του. Όμως όπως φαίνεται η υπόσχεση παρέμεινε στα χαρτιά και ο υφυπουργός δεν τήρησε όσα δεσμεύθηκε με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Σιδηροκάστρου να κάνει έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρει να ολοκληρώσει την υπόσχεση που άφησε μισή ο κ.Λυκουρέντζος.
Ο κ.Σπάσης δήλωσε στην «Πανσερραϊκή» ότι «ο δρόμος θα ασφαλτοστρωθεί μέσα στο καλοκαίρι». Όσο για την καθυστέρηση, ο λόγος ήταν ότι μας είχανε υποσχεθεί ο κ.Λυκουρέντζος ότι θα φτιαχτεί σύντομα ο δρόμος και ακόμα περιμένουμε. Σε αυτούς οφείλεται η καθυστέρηση και έμεινε στα χαρτιά. Εμείς από την πλευρά μας ενοχλήσαμε με αρκετές επιστολές ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που κατέβηκα ο ίδιος στο αρμόδιο υπουργείο για να πιέσω να γίνει το έργο. Είναι συνηθισμένα αυτά» δηλώνει απογοητευμένος ο κ.Σπάσης.


Ο δρόμος θα γίνει με κονδύλια της Ν.Α. Σερρών

Το έργο, ωστόσο, που όπως φαίνεται δεν μπορεί να καταφέρει η Κυβέρνηση που η ίδια δεσμεύτηκε ότι θα το έκανε, θα το ολοκληρώσει τελικά η …Νομαρχία Σερρών. Μετά και την επικοινωνία που είχαν τόσο ο Δήμαρχος Σιδηροκάστρου Αθανάσιος Σπάσης, όσο και ο Νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης, το έργο θα γίνει με κονδύλια της Ν.Α. Σερρών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου