Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Π.ΜΠΟΥΤΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΤΑ ΝΟΔΕ & Σ.ΚΑΛΑΪΤΖΗ



«Θα έπρεπε να ακολουθήσει το παράδειγμα Ρουσσόπουλου, ο Σάκης Καλαϊτζής και να αποχωρήσει» δήλωσε στην εφημερίδα «Η ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ» (20/6), το στέλεχος της Ν.Δ, Πέπη Μπουτάκογλου, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στη ΝΟ.Δ.Ε Σερρών, και όσα έχουν καταγγελθεί το τελευταίο διάστημα, κατά του προέδρου του οργάνου.
«Καλώς ή κακώς ακούστηκε κάτι για τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ. Έπρεπε από μόνος του να παραιτηθεί και να διευκολύνει το έργο της Νομαρχιακής Επιτροπής. Η Ν.Ε. σε αυτές τις Ευρωεκλογές δεν παρουσίασε την πρέπουσα εικόνα. Δεν λειτουργούσε εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν λειτούργησε σωστά και στις Ευρωεκλογές. Για τον λόγο, τον απλούστατο, ότι πάρα πολλά στελέχη της ΝΟΔΕ δεν πλαισίωσαν καθόλου τη Νομαρχιακή και νομίζω ότι ο πρόεδρος θα πρέπει να διευκολύνει την κατάσταση. Όπως ο Ρουσσόπουλος δήλωσε πως δεν θα ξανακατέβει ξανά στην πολιτική για να διευκολύνει τον Καραμανλή, όπως και μερικοί άλλοι πρέπει να το πράξουν, έτσι και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ έπρεπε να παραιτηθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά το στέλεχος της Ν.Δ.
Η ίδια, τόνισε με νόημα πως η συμπεριφορά του Σάκη Καλαϊτζή, απομάκρυνε πολλά ικανά στελέχη από τη σημερινή ΝΟ.Δ.Ε, που τη χαρακτήρισε ως τη «χειρότερη» που πέρασε ποτέ. «Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι, ούτως ή άλλως μέσα στο καλοκαίρι λήγει και η θητεία τους, οπότε και θα έχουμε τις εσωκομματικές εκλογές.
Δεν πέρασε ποτέ τέτοια ΝΟΔΕ όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τη Ν.Δ. Μέσα στη ΝΟΔΕ αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πάρα πολλά αξιόλογα στελέχη που δυστυχώς όμως δεν αξιοποιήθηκαν σωστά και μάλιστα μόνοι τους έχουν απομακρυνθεί εξαιτίας της συμπεριφοράς του προέδρου και της όλης στάσης του» κατέληξε η Πέπη Μπουτάκογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου