Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Κ.ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΛΩΝΩ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ"



Η απόφαση του πρώην Δημάρχου Σκοτούσσης Κώστα Τρέντσιου να μην ξαναθέσει υποψηφιότητα για τον δημοτικό θώκο, σηματοδοτεί την απόφασή του να στραφεί είτε στην Αυτοδιοίκηση Β΄Βαθμού, ως υποψήφιος με τον Στέφανο Φωτιάδη, είτε διεκδικώντας μια θέση στη λίστα του ΠΑ.ΣΟ.Κ, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Το Σάββατο (4/7), ο Κώστας Τρέντσιος, ανακοίνωσε την απόφασή του, να μην ηγηθεί εκ νέου συνδυασμού για τον δήμο Σκοτούσσης, στους συμβούλους της παράταξής του, σε συνεργάτες, αλλά και σε φίλους, που τον στήριξαν τόσο το 2002, όσο και το 2006.
Ο ίδιος έδωσε το “πράσινο φως” προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επιλογή του προσώπου που θα ηγηθεί του συνδυασμού, στις εκλογές του 2010. Αυτή την στιγμή μελετά προσεκτικά τα επόμενα πολιτικά βήματα του.


Ερ: Τέλος, ο Δήμος Σκοτούσσης για τον Κώστα Τρέντσιο;

Απ: Τέλος, είναι μεγάλη λέξη, γιατί για δυο χρόνια ακόμη είμαστε στην αντιπολίτευση, έχουμε την εντολή του λαού της Σκοτούσσας να ελέγχουμε, να είμαστε στα Δημοτικά Συμβούλια και να βοηθούμε την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο Δήμος Σκοτούσσας

Ερ: Πως καταλήξατε σε αυτή την απόφαση;

Απ: Οι λόγοι του να μην συμμετάσχει κάποιος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές έχουν να κάνουν, πρώτον, με την ανανέωση την οποία θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει απαραιτήτως μετά από είκοσι χρόνια αδιάλειπτου παρουσίας μου στα κοινά της τοπικής κοινωνίας. Δεύτερον, γιατί είμαι Γραμματέας στη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και υπάρχει ασυμβίβαστο Το θέμα είναι ότι αυτή την στιγμή στον Δήμο Σκοτούσσας θα υπάρξει μια νέα σελίδα η οποία θα είναι δυναμική και με όραμα και προοπτική.
Έχουν αρχίσει ήδη οι ζυμώσεις, υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη για να υπάρξει μια σύνθεση απόψεων για να προχωρήσει ο Δήμος μπροστά. Φυσικά θα συμμετέχω και θα βοηθήσω οποιαδήποτε προσπάθεια και οποιαδήποτε εκδήλωση ενδιαφέροντος

Ερ: Ποια είναι τα επόμενα πολιτικά βήματα σας;

Απ: Ο Κώστας Τρέντσιος, αυτή τη στιγμή είναι γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσει να είναι όσο έχει την δύναμη, Από εκεί και πέρα τα επόμενα βήματα θα τα καθορίσει η κοινωνία, οι προοπτικές που θα υπάρξουν. Ο Κώστας Τρέντσιος δηλώνει ενεργός πολίτης. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου