Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΓΙΤΗ



Διαβάστε στην Πανσερραϊκή πως κατάφερε το Σπήλαιο της Αλιστράτης να κρατήσει τους επισκέπτες λίγη ώρα παραπάνω με μια ξεχωριστή και πρωτότυπη τουριστική βόλτα με το τρένο πάνω από τον Αγγίτη.

Μια ξεχωριστή 45λεπτη βόλτα με το τουριστικό τρενάκι μπορούν να απολαύσουν όσοι επισκεφθούν το Σπήλαιο της Αλιστράτης για να θαυμάσουν την μοναδική ομορφιά του Αγγίτη.
Το τρενάκι προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους όμορφες εμπειρίες ξενάγησης. Σε μια διαδρομή 2 χιλιομέτρων 150 μέτρα πάνω από τον Αγγίτη με δυο στάσεις για παρατήρηση και φωτογραφίες μια στο «μπαλκόνι» και την άλλη στην «Σπηλιά των Βραχογραφιών».
Φανερά ικανοποιημένοι ο Δήμαρχος της Αλιστράτης Γιώργος Μαδεμλής, αλλά και ο Διευθυντής του Σπηλαίου Αλιστράτης Νίκος Καρτάλης οι οποίοι μέσω της Ανώνυμης Εταιρείας ενοικίασαν για ένα χρόνο το τρένο και το λειτουργούν δοκιμαστικά. Το εισιτήριο είναι 5 ευρώ για τους μεγάλους και 2,5 ευρώ για τους μαθητές. Σχολεία που θα βρεθούν στον χώρο θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν και εκπαιδευτικό μάθημα για την ιστορία του Αγγίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου