Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ "ΒΟΜΒΑ" ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΛΗΣ

Νέα επιστολή «βόμβα» στον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή που περιγράφει τα εσωκομματικά προβλήματα στις Σέρρες έστειλε ο γνωστός Δικηγόρος και πρώην γραμματέας του οργάνου κ.Γιώργος Αβραμίδης. Όταν όλα τα στελέχη της παράταξης έστελναν τα βιογραφικά τους με στόχο μια θέση στη «γαλάζια» λίστα ο κ.Αβραμίδης παρουσίαζε για δεύτερη φορά την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη Ν.Δ.
Στην επιστολή αναφέρονται αναλυτικά τα λάθη, αλλά και οι παραλείψεις στελεχών στο «γαλάζιο» στρατόπεδο σε θέματα στρατηγικής στο Νομό Σερρών.
Σε αυτή την επιστολή γίνεται λόγος για τις προηγούμενες εκλογικές μάχες, την παράταξη του Κώστα Παπαπαναγιώτου, αλλά και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σάκη Καλαϊτζή. Όπως επισημαίνει απάντηση δεν παίρνει σε όλα αυτά, όταν μάλιστα διαθέτει, όπως υποστηρίζει και αποδεικτικά στοιχεία για όλα όσα αναφέρει στη νέα επιστολή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Απέστειλα στην Ρηγίλλης επιστολή όπου αναφέρω τις κατηγορίες που κατά καιρό ειπώθηκαν από στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, και ρωτώ τι γίνεται αναφορικά με τις καταγγελίες αυτές».

Η επιστολή κατά του πρ. της ΝΟΔΕ Σ.Καλαίτζή
Ο κ.Αβραμίδης είχε στείλει ανάλογη επιστολή στον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και στις 30/3/2009 όπως είχε αποκαλύψει το infoserres.gr, ζητώντας να παρέμβει και να απομακρύνει τον Σάκη Καλαϊτζή, από τη θέση του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε, λόγω εμπλοκής του στην υπόθεση με τον … ελαιοχρωματιστή και τον ηλεκτρολόγο, που διαπραγματευόντουσαν –όπως υποστηρίζει- «μίζες» από πολιτιστικούς συλλόγους, τον περασμένο Νοέμβριο.
Στην επιστολή του, τότε, ο Γιώργος Αβραμίδης αποκάλυπτε, τις σχέσεις του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε με έναν από τους δύο τελικά καταδικασθέντες, για παράβαση του νόμου «περί μεσαζόντων», αλλά και πως δεν προχώρησε σε μηνύσεις εις βάρος τους για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως αρχικά είχε υποστηρίξει.
Τέλος ο επί επτά χρόνια γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε Σερρών, ζητούσε την παρέμβαση του προέδρου του κόμματος, για την άμεση απομάκρυνση του προέδρου του οργάνου και τη διαλεύκανση της υπόθεσης που έχει διχάσει στελέχη και βάση της Ν.Δ στις Σέρρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου